Spanien (Andalusien)


Hvis man har en drøm og gerne vil udleve den, skal man ikke ladet noget stoppe den, er Tina`s motto.

Tina er 43 år og kommer fra København. Hun bor nu med sin kæreste og deres lille datter i Andalusien. Tina er den glade ejer af en 23.000 m2 økologisk citrusfarm, der er belliggende uden for en lille tyspisk spansk landsby med hvidkalkede huse og smalle brostensgader. Her findes masser af små tapas barer. Stedet er belliggende 40 minutters kørsel fra Malaga.

Tina nyder hverdagene sin kæreste og deres lille datter. Hun elsker lange rideture langs floden og "gennem" olivenplantagerne og citrusplantagerne. Hun nyder også at lave hjemmelavet citrusmarmelade til gæsterne på sit Bed & Breakfast.

Hun ser ikke meget fjernsyn, men nyder i stedet at sidde ude i den duftende citruslund og læse og samtidig lytte til fuglene. På stedet er der også heste, hunde og katte.

Her er ingen stress og jag og du vil føle roen falde over dig, lige så snart du ankommer. Her er en fantastisk udsigt over området med bjergene i baggrunden og floden der løber i udkanten af grunden. Her kan du sidde med et glas vin og "blot" nyde at være til.

Foruden de 900 citrontræer er her også 60 oliventræer, som snart kan forsyne stedet med økologisk olivenolie af egen avl. Her er er også en økologisk køkkenhave og årstidens grønsager kan bruges i madlavningen hos Tina, hvor du også kan købe lækre frokoster/aftensmåltider. Er du vegetar er det også muligt med vegetarkost.

Frokost 15 euro - Skal bestilles aftenen i forvejen.

Aftensmad 25 euro (2 retter) Skal bestilles aftenen i forvejen.

Du kan også også købe aftensmad fra ca. 10 euro nede i byen, der ligger 3 km fra stedet. Der er også flere tapas restauranter i byen.

Stedet er rigt på fugleliv og andet dyreliv og her gøres meget for at holde området så naturligt som muligt for dyrene. Der anvendes solengergi til opvarmning af vand og øko-venlige teknikker til vanding af den store citronlund.

Er du til afslapning til lyden af flodens rislen og nyder du fuglesang og stilhed med en god bog, vil du absolut synes om Tinas`s Bed and Breakfast. Får du det for varmt og træner til en dukkert, kan du hopppe i poolen og blive afsvalet.

Seværdigheder og udflugter:

El Chorro - her findes den mest imponerende kløft og et fantastisk vandreområde.

Ronda - de smukke broer og Spaniens ældste tyrefægtningsarena

Gibraltar

Alora - Smuk hvid by med smalle snoede gader og en meget smuk kirke (Iglesia de Encarnacion). Byen har ca. 15000 indbyggere.

Caminito del Rey - Kongestien (25 minutters kørsel). Det tager ca 1½ - 2 timer at gå denne pragtfulde vandring. Stien går ovenover den gamle sti og sikkerheden er helt i orden. Tina og nogle af deres gæster har selv gået turen og den kan anbefales. 

Malaga - 40 minutter med tog (små 8 euro for en retur)

Du kan tage toget til destinationen fra lufthavnen eller blive hentet i lufthavnen (50 euro), så du behøver ikke bil for at besøge dette skønne sted. Vil du gå ind til byen fra stedet (2 km) kan det gøres på 25 minutter. Du kan også tage bussen oppe fra landevejen (10 minutters gang). 

I april kan der godt værer 20 – 25 grader, så trænger du til afslapning, sol og dasedage ved poolen, så kan du tage forskud på sommeren her. 

Du kan vælge at nyde et glas vin og læse en god bog i citruslunden og så bare tage på enkelte udflugter, når du føler for det. Jeg er sikker på, at du vil elske dette sted.

Der er ofte billige billetter med Ryanair til Malaga og en billet kan også fås meget billigt ved andre selskaber ved at bestille i god tid.

Pris pr. person  for en uge i delt dobbelt eller twin værelse inkl. lækker morgenmad kr. 3397.

Aftensmad kan også købes. 25 euro pr. person for 2 retter (ca. 1690 kr. for en uge). 

På stedet er der en suite (2 soveværelser + 1 sovesofa), 2 twin værelser + 2 dobbeltværelser + 1 enkeltværelse, så du har mulighed for at invitere hele familien med på ferie samt en familielejlighed (suite)

Suite. Pris pr. uge kr. 2997 pr. person ved 4 personer i suiten.

Enkeltværelse for en uge kr. 4397.

Der er mulighed for tilkøb af rideture, hvis du ønsker at opleve den smukke natur fra hesteryg.