Flyv -"selv" rejser

For dig som gerne vil rejse med fly og spare transporttid. Du booker selv din billet og får dermed selv muligheden for at bestemme flytype, pris og afrejsetidspunkt.

I særdeleshed et spændende rejsemål. Her mødes vesten med den arabiske verden. UAE er vel nok det mest åbne og liberale arabiske land.

Krokodiller, store fisk og pragtfuld natur i fantastiske omgivelser!

Deltag i karneval eller se skildpadder blive udklækket på stranden.

På dette flere hundrede år gamle, smukke og nænsomt restaurerede château, kan du opleve ægte middelalderstemning.

Lækker mad, god vin og fantasiske omgivelser er, hvad du finder hos Lucy og Leif. Den ene smukke gamle middelalderby afløser den anden. Her er en uge sjældent nok til alle de oplevelser som naturen og kulturen byder på.

Den smukke lille middelalderby Castelbuono er med sine smalle og krogede gader en del af den omkringliggende nationalpark.

I Castelbuono kan du komme på rideferie, på spændende udflugter, samt blive undervist i siciliansk/italiensk madlavning af danske Dorte som bor i byen.

Lækker skotske morgenmadsprodukter, spændende kultur i området samt vandreruter lige uden for døren (bl.a. The borders Abbeys walk").

Bo i hyggelig klosterby , 65 km fra kulturbyen Valencia, 10 km fra pragtfuld badestrand og lige midt i den smukkeste natur og omgivet af bjerge ligger dette skønne sted.

Øko-venligt sted med swimmingpool, citrusplantage og olivenlund.


Gaudis bygningsværker, kunstmuseer, shopping, mode og strandhygge. Byen har det hele!


 

Fred og ro og alligevel kun 15 minutters gang til centrum af den maleriske landsby Miraflores de la Sierra. Skøn swimmingpool, stenovn og hængekøjer i 750 kvm ugeneret have.

Bæredygtighed i indretning og drift dog uden at gå på kompromis med komfort og velvære.

Eget jacuzzi tilhørende værelset med betagende udsigt.

5 UNESCO World Heritates steder indenfor 1½ times kørsel (Toledo, Salamanca, Avila, Segovia og El Escorial).

 

Lev sundt i skønne omgivelser og kom hjem med meget mere energi.

Nyd bjergenes skønhed og dalenes stilhed i en lille original tyrolsk bjergby. Skønne lange vandreture venter dig i den enestående natur, som omgiver hotellet.