Gæstebog

Har du lyst, vil vi blive meget glade for en hilsen i vores gæstebog :)

Conny og Vagn

Olivenplukkeferie i Catalonien.
En spændende oplevelse. Vi gik fra kirken direkte i baren. Det kan også gøres omvendt. Vi så rismarker og et fantastisk fugleliv (Flamingoer, fiskehejrer og mange flere) i Ebro-floddeltaet. Udflugterne gav mulighed for bjergkørsel på små veje med udsigtspunkter, kløfter, dale, flodsejlads, borge, oliven-, appelsin- og citronplantager, og vi så ørne i luften. Meget spændende ture med besøg på flere hyggelige små spisesteder.
Vejret svingede fra nærmest orkan til dejligt solskin. Dog kun en dag i shorts.
Vi fik plukket oliven og Johannesbrød, leveret tingene på olivenmøllen, og var med til at tappe olivenolie på dunke. Arbejdet i marken var sjovt og anderledes. På gammeldags facon med at plukke frugten direkte fra træerne. Vi beskar nogle af træerne, hvilket gav et efterfølgende arbejde med afbrænding. Og i sandhed, der er også olie i olivenbladene. De futter af med lynets hast. Alt sammen en spændende oplevelse.
Casitaen – vor bolig – var en også oplevelse – enkel, uden alle vor hjemlige hjælpemidler, men der var, hvad der skulle være. Stedet har egen elforsyning i form solfanger og vindmølle plus i nødstilfælde en generator. Det lærte vi at leve under, hvilket betød, at der ikke altid var varmt vand, strøm og netadgang, og vi fik lært at lave mad på gaskomfur.
Tak til Lillian, Benny og Elinor for nogle hyggelige dage, samarbejdet med plukning af oliven og spændende retter fra køkkenet.
Tak til Tamara og Viggo for samarbejdet, hyggeligt samvær, gode snakke om livet på olivenplantagen og de gode udflugter. Tak for en dejlig flaske oliven. Produceret fra Jeres egen plantage, Casita Buen Viento, Camarles.
Og til dig Lilian, der havde arrangeret det hele. En spændende og anderledes ferie. Det var sjovt, udfordrende og spændende. Tak.

De bedste hilsner
Conny og Vagn

Kære Conny og Vagn,
Det er mig der takker. Tak for det flotte gæstebogsindlæg (I har sandelig fået det hele med), for godt selskab, fantastisk samarbejde og sjove stunder. Også tak for frokost på bjergrestauranten med den lækre mad.

Jeg håber, at I havde en god uge med endnu flere dejlige oplevelser, inden I nåede Danmark.

Det var en fornøjelse at være sammen med jer og jeg håber meget at vi ses igen på en rejse. I er også meget velkomne til at kigge forbi, hvis I skal nord på.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Elinor Rasmussen

Tak for en spændende og anderledes ferie hos Viggo og Tamara, Casita Buen Viento, Camarles. En hyggelig arbejdsferie med plukning af oliven, der helt levede op til vores forventninger. En oplevelse var det at bo i en simpelt casita uden ret mange af vores danske bekvemmeligeder, at deltage i hele processen med fremstilling af vores egen olivenolie og i det hele taget at opleve det daglige liv på landet i en spansk provins. Da vi er til en aktiv ferie og "the simple life", var det en ferieoplevelse, der passede helt til vores temperement. En ferieform som alle skulle glæde sig selv med. Og vores vært Viggo var jo en oplevelse i sig selv, med sin helt fantastiske livshistorie. Tak for alt Lillian - og de bedste hilsner fremover.
Elinor og Benny

Hej Elinor og Benny,
Tusind tak for det fine gæstebogsindlæg. Dejligt at I syntes om arbejdsferien, som jo er en meget aktiv form for ferie. Det er også spændende for mig at bo simpelt og så komme hjem igen til Danmark, hvor alt bare virker og man har alle bekvemmeligheder.

342 kg oliven og 280 kg johannesbrød var et meget flot resultat.

Også tak for de pæne ord om Viggo. Ja, han er jo en historie i sig selv.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Anne Marie Olsen

Kære Lillian
Tusind tak for din mail.
Tusind tak for en helt fantastisk tur på Caminoen okt.2018. Det var en meget veltilrettelagt tur i et meget smukt område. Du have også sørget for gode dejlige overnatnings steder og god mad og ikke mindst et dejligt selskab. Både du er Marianne er så positive og I ville os alle det bedste. Tak for jeres positive måde at være på. Turen levede helt op til mine forventninger.
Mange hilsner til dig og Marianne fra Anne Marie

Kære Anne Marie,
Det var så lidt og tak for den fine evaluering.

Selv tak. Det har været en fornøjelse, at have dig med. Det var nemt for Marianne og jeg at være positive, når deltagerne var så påskønnede og glade og også tog medansvar for at turen blev en succes.

Jeg kan kun skabe rammerne for turen. Om den bliver en succes afhænger af deltagerne.

Du er velkommen igen til hver en tid. Jeg håber, at vi ses.

Glade hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Ingrid M. Hansen

Kære Lillian
Tak for en uforglemmelig vandring på Caminoen okt 2018
Tak for din imødekommenhed og omsorg, du gjorde det nemt for mig at komme over bakkerne. Jeg satte stor pris på dit selskab og ikke mindst vores fotos.
Ligeledes syntes jeg, at de steder vi sov var fine og ikke mindst spisestederne.
Den lange vandringsdag, hvor vi samledes i køkkenet til spisning var noget helt særligt vellykket.
Du havde til vores tur, fundet Marianne til at hjælpe dig med at gøre turen uforglemmelig, det levede hun bestemt op til, et smilende, imødekommende og omsorgsfuldt menneske, der sammen med dig skabte en dejlig stemning i gruppen.
Kærlig hilsen Ingrid

Kære Ingrid,
Selv tak. Du var også med at gøre min camino-vandring uforglemmelig. Vores gode snakke og vores fælles passion for at tage fotos gjorde det let at være bagerste guide.

Tusind tak for alle de flotte ord. De gør mig rigtig glad. Og ja, Marianne er en fantastisk guide og vi havde et super godt samarbejde. Vi håber, at hun kommer med igen som guide til foråret.

Vores fællesspisning i Palas de Rei efter den længste vandringsdag, var noget helt specielt. Alle hjalp til og det blev den dejligste aften. Jeg har set videoen fra aftenen mange gange og den gør mig så glad. Det var virkelig en sjov aften med masser af latter.

Jeg håber meget, at vi ses igen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

karin Stendal

Kære Lilian
Tak for din søde mail.
Per og jeg vil gerne takke dig for en uforglemmelig tur på Caminoen, som absolut levede op til alle vores forventninger.
En virkelig charmerende tur helt på sin egen måde, med benene helt nede på jorden. Marianne var virkelig også en god støtteguide I havde et godt sammenspil.
Tak også til alle de skønne medrejsende. Vi har virkelig hygget og grinet på tværs af hinanden.
Vi er klar til den næste tur fra Santiago til Fisterra.
Håber da også at muligheden for at møde nogle af vores rejsefæller igen.
Mange kærlige hilsner fra Per og Karin

Kære Karin og Per,
Tak for det flotte gæstebogsindlæg.

Jeg er glad for at høre, at I nød turen og at den levede op til forventningerne.

Marianne er både sød, rummelig, positiv og meget nem at samarbejde med.

Det lyder så godt, at I er klar på den smukke vandring fra Santiago til Finisterre sidst i maj. Det kunne faktisk godt tænkes, at I møder et par af jeres rejsefæller igen på den tur.

Kærlige hilsner og tanker

Lillian og "Rejsen for dig"

Hanne Birgitte Hjorth

Kære Lilian
Tusind tak for 12 uforglemmelige dage på Caminoen. Det var så fint tilrettelagt, at selv jeg, der af forskellige årsager ikke havde trænet hjemmefra. Det var en specielt at opleve, at vi alle blev en del af gruppen på trods af vores forskellighed. Tak for alle de skønne, sjove og finurlige oplevelser på de vandringer... Det er virkelig fint at vandre ind i et land, det opleves med alle sanser i modsætning til, at man sidder i en bus og kører igennem et land. Tusind tak for et absolut veltilrettelagt program og stor tak til jer guider, der sprudlede af overskud, glæde og lidt ballade

Kære Hanne,
Selv tak og tak for det flotte gæstebogsindlæg.

Det var så hyggeligt, at vi gik sammen flere af dagene. Du klarede turen så flot, selv om du ikke rigtig havde fået trænet.

Ja, lidt sjov og "ballade" skal der også være plads til. Godt at der var overskud til det.

Jeg håber meget, at vore veje krydses igen en gang.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Jane Hansen

Kære Lillian
Dejligt at den praktiske del af verden også kan virke effektivt og at man kan møde mennesker der tænker med, så stramme situationer kan lettes. Godt at I nåede flyet!

Denne rejse med dig og dit "firma" har været helt fantastisk. dels at opleve den smukke natur og en anderledes kultur, dels at opleve at jeg kunne håndtere kravene til at være med og sidst men ikke mindst at møde så dejlige mennesker og være tæt på dem. der har været gode samtaler undervejs som bestemt har påvirket mig i positiv retning. og så er det længe siden jeg har grinet så meget så længe.

Du og marianne har været et par fantastiske rejsefæller/ledere, der bestemt har givet jeres store bidrag til at det blev en god og stor oplevelse.
Og tak for de pæne ord, - det er ikke sidste gang vi har været på tur sammen!

Pas godt på dig.

Kærlig hilsen

jane

Kære Jane,
Tusind tak for dit flotte gæstebogsindlæg. Det har været en fornøjelse at have dig med og lære dig lidt at kende.

Ja, der er ikke noget så sundt som en herlig latter og at det smitter så vi jo på det videoklip jeg tog, da vi fik pizzaer og overnattede i lejlighederne i Palas de Rei.

Tak for hyggelig værelsesdeling, de gange vi delte værelse.

Skønt at du skriver, at det ikke er sidste gang, vi har været på tur sammen. Det vil jeg begynde at glæde mig til.

Kan du også passe godt på dig selv.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig

Mette Lindberg

Kære alle!
Rejsen til Lindas Bulgarien har været en fantastisk god og veltilrettelagt uge med mange gode, spændende og en indimellem udfordrende oplevelser, som jeg vil se tilbage på og glæde mig over at have fået lov at opleve sammen med dejlige rejsekammerater, en skøn livsglad guide og en varm, omsorgsfuld og kærlig rejseleder. Et rejsekoncept, som jeg varmt vil anbefale til mennesker, der måske for første gang skal rejse uden ledsager. Den lille gruppe og måden den er sammensat på, gør at man fra første færd føler sig som en del af et fællesskab. Godt tænkt!!! Man får lyst til at prøve"Rejsen for dig " endnu engang .

Rigtig mange tak til alle jer der var med til at give mig en god oplevelse og måske mødes vi igen på en ny og spændende tur.

De varmeste hilsner til alle fra Mette

Kære Mette,
Tusind tak for dit flotte gæstebogsindlæg. Det var en fornøjelse at have dig med. Dine smil, dit positive sind og din tilgang til at prøve udfordrende oplevelser, har gjort et stort indtryk på mig.

Tak for anbefalingen af "Rejsen for dig. Du er altid velkommen på en ny tur og jeg håber meget, at vi ses igen.

Det har været super hyggeligt at dele værelse med dig på turen.

De varmeste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Kirsten Christiansen

Hej Lillian!
Tak til dig for en fantastisk tilrettelagt tur til Bulgarien. Fra primitiv indkvartering på kloster, til de dejligste hoteller. Vi så et Bulgarien fra bjergtop til små hyggelige byer og til storbyen Plovdiv med dens historie. Ikke mindst en stor tak til Linda for hendes rolige kørsel i bjergene og hendes dejlige humør. Stor tak til jer begge.
Tusinde tak til alle de dejlige venner som var med, det var et rigtig godt hold.
Knus fra mig - Kirsten

Hej Kirsten,
Tak for din indlæg og ja, vi fik prøvet lige fra primitiv til de dejligste hoteller.
Lindas humør er uovertruffen og hun er så livsglad at man ikke kan undgå at blive "smittet".

- Og du har ret. Det var et super godt hold.

Knus og glade hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Birthe

Tusind tak til dig Lillian – du har arr. en fantastisk tur til Bulgarien. Og til dig Linda for at være guide på denne tur. Din sprudlende væremåde, din betænksomhed, din rummelighed. Vi fik set lidt af det ukendte Bulgarien, det kan ikke beskrives men det skal opleves.
Tak til jer dejlige rejsekammerater for hyggelige timer.
Jeg kan varmt anbefale Rejsen for dig.
Varme hilsner fra Birthe

Kære Birthe,
Tusind tak for de pæne ord om turen til Bulgarien og ja, Linda er en hel fantastisk guide (jeg er sikker på, at hun læser med her).

Tak for den varme anbefaling af "Rejsen for dig". Du er altid hjertelig velkommen på en tur.

De varmeste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Lissa Croshaw

Kære REJSEDRONNING
For det er du.

Lige hjemvendt fra Bulgarien. Min 12 rejse med Rejsen for dig.
Det har været en af de aller, aller bedste rejser. De har alle været unikke, på hver deres måder. Men den her har været noget helt for sig. Måske også fordi jeg havde min partner Gordon med. Som jeg også har mødt og blevet forelsket i gennem Rejsen for dig.

Jeg må bare ganske kort sige. Rejsen skal opleves,jeg kan slet ikke få armene ned." Lindas Bulgarien" er en smuk, festlig, sjov, spændende, interessant og meget berigende oplevelsesrejse. Samtidig blev alt oversat flydende på dansk,engelsk og bulgarensk.

Lillian en en fantastisk Rejsedronning. Og samarbejdet med Linda og alle de dejlige deltagere. Ja så kan vores rejse også blive "Rejsen for dig".

Kærlig hilsen.
Gordon Bell og Lissa Croshaw

Kære Lissa,
Tusind tak for dit flotte gæstebogsindlæg og for din positive måde at være på. Også tak for de flotte ord om mig.

Ja, det var endnu en dejlig tur til Bulgarien og med en gruppe helt fantastiske deltagere. Tak fordi du anbefalede turen til din kusine og din veninde.

Hils Gordon mange gange.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Lone sigurdsson

Tusind tak for en rigtig dejlig tur til Færøerne. Det var en meget afvekslende tur. Med regn og sol, sejlture, bilture og Vandreture. Turen til den lille bygde Tjørnuvik var også en af mine favoritter, så hyggeligt at sidde i køkkenet, få kaffe og vafle. Fantastisk at se der ingen træer er i naturen, men kun i byerne. Får og gæs vandrede på vejene og vi måtte vente til de havde lyst til at gå videre. Jo Færøerne er virkelig et besøg vær

Lone S

Hej Lone,
Selv tak. Det var rigtig hyggeligt at møde dig. Tak for dit gode humør, dit uhøjtidelige væsen og fordi du altid var så opsøgende i forhold til at møde og snakke med færingerne. Det vil vi gøre endnu mere ved næste år.

Tjørnuvik kræver helt bestemt et gensyn i 2019. Jeg har forsøgt at finde udsendelsen med Søren Ryge med musik på Færøerne, men den er blevet taget af igen. Til gengæld har jeg set Søren Ryge på Store Dimun. Fantastisk udsendelse.

Måske vi ses en gang igen.

De bedste hilsner Lillian og "Rejsen for dig"

Anna-Marie

11 meget oplevelsesrige dage på Færøerne fløj afsted.
Vi var bare SÅ heldige med vejret, kun en enkelt dag blev mit regntøj taget i brug.
Det uldne undertøj, de uldne bluser og sokker var med til at gøre de utrolig mange oplevelser helt uforglemmelige for mig:

- Lunderne på Mykines
- Rundtur i bil på øen Vagar med besøg i flere bygder, bl.a. den afsides beliggende Gásadulur
- Grindehvaler (slagtede) på Vagar
- Royalt besøg i Thorshavn
- Fantastiske køreture på Suduroy
- Koncert i kulturhuset SALT
- Vandretur med guide på Suduroy - jeg deltog ikke selv, men så billeder og fik fortalt
- Vandretur i den smukt beliggende bygd, Sumba
- Fantastisk sejltur langs kysten fra Vestmanna
- Byvandringer i Thorshavn
- Rundtur på øen Eysturoy med besøg i garnbutikker, den smukt beliggende bygd, Gjogv samt klipperne, Risin og Kellingin
- Rundtur på øen Streymoy med besøg i de smukt beliggende bygder, Hvalvik, Tjørnuvik og Saksun
- "Buttercup routes" med storslåede udsigter
- Interessant besøg i bygden Kirkjubøur
- og ikke at forglemme - de mange tunneller, sejlturen til og fra Suderoy, de mange, mange får, der mere eller mindre færdedes overalt - og meget, meget mere.....

Lillians forslag kombineret med deltagernes ønsker gjorde det til en helt fantastisk ferie.

Med Lillian bag rattet føler man sig tryg, trods højder og dybe afgrunde.
Jeg kan på det varmeste anbefale andre at tage med på Lillians ture. Dette var min tredje tur, og det bliver helt sikkert ikke den sidste.

Tusind tak til Lillian og "Rejsen for dig" samt de søde rejsekammerater for de dejligste dage på Færøerne.

Kærlig hilsen
Anna-Marie - vi ses igen

Kære Anna-Marie,
Tusind tak for dit fine gæstebogsindlæg og for følgeskab på turen til Færøerne. Ja, vi fik godt nok set en masse. Det er nemt, når vi ikke har noget egentligt program og derfor lige kunne lægge den fantastiske sejltur ind fra Vestmanna, som I gerne ville opleve samt et kongeligt besøg.

For mig står stærkest, besøget i Tjørnuvik med kaffe, vafler og snak hos vaffelmanden samt damen med den lille bitte butik, som vi fik en lang snak med om Færøerne. Stranden med pynten (neg og blomster) var til ære for Kronprinseparret.

Jeg har allerede fundet 3 nye overnatningssteder til næste år, så jeg er begyndt at se frem til et gensyn med Færøerne.

Jeg vil glæde mig til vi ses igen.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Hanne

Tak for en dejlig tur til Færøerne til Lillian og rejsefæller -
som til fulde levede op til mine forventninger og mere til -
selv vejret var med os - med undtagelse af turen til Mykines som forsvandt i regn - men pyt -jeg fik så mange andre gode naturoplevelser + koncertoplevelse og vandretur på Suduroy
med lokal guide, bådtur til fuglefjeldene og grotterne ved Vestmanna og museumsbesøg i Thorshavn.
Jeg kommer helt sikkert tilbage igen.
Hanne

Det er helt sikkert - at jeg vil derop igen.

Hej Hanne,
Selv tak. Det var godt at se dig igen efter arbejdsferien/madlavning i Toscana for nogle år siden.

Jeg er glad for, at du også oplevede Færøerne som et sted, man bare må tilbage til.

På næste års tur til Færøerne/Mykines, har jeg bestilt tørvejr (men man ved jo aldrig...….)
.
Måske vi ses på en anden rejse engang.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Sussi

Tak for turen til Færøerne og til rejsegruppen.

Det var en utrolig flot oplevelse, med mange forskellige indtryk.
Dejligt at vi overnattede 3 forskellige steder og kørte ud derfra.
I Thorshavn var Frederik og Mary lige ankommet sammen med deres 4 børn, arrangementet som vi oplevede var i børnehøjde og alle havde en god formiddag der, med lokale musikere.
Købte uld strikkegarn med hjem, venter nu bare på en opskrift.
// Sussi

Kære Sussi,
Selv tak. Det var en fornøjelse at have dig med på turen til Færøerne og du er altid velkommen på en anden tur.

Ja, kronprinseparret med deres børn, var en ekstra oplevelse. Godt vi ikke gik glip af den.

De bedste hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Lissa Croshaw

Min første rejse til Skotland med Rejsen for dig var fin.
Vi boede hos et dansk ægtepar. De var meget søde og gæstfrie. De får alle stjernerne for deres Bed & Breakfast.

Vi fik set og læst en masse historie om ufred og krigene mellem England og Skotland. Desværre er den ikke slut endnu.

Vores vandretur var en smuk naturoplevelse. Naturen er virkelig smuk i Skotland.

Men det som var virkelig smukt for mig at opleve,var alle de blomster der var overalt i byen. Blomster i alle lygtepælene, ved husene, i kummer ,stendysser potter i alle farver, blomster alle steder i de smukkeste farver. De blev vist vandet 2 gange om ugen. Ingen visne blomste rykket op,,ingen affald. Det var virkelig positivt at opleve. Mange hilste på os når vi gik tur,nu havde vi jo lige gået dagen før. Så blev vi ligesom en del af bybilledet.

Vores taxa chauffør kom kørende,stoppede midt på kørebanen og vinkede os over,spurgte om vi havde det godt. Det var en god oplevelse.

Tak til vores lille gruppe ,alle var søde og rare at være sammen med.

Tak til dig, Lillian for din måde at være på. Du var stadig sød og venlig selvom du havde mistet din bagage.

Vi ses igen.
Kærlig hilsen
Lissa

Kære Lissa,
Det er altid en fornøjelse at have dig med (gad vide om ikke, det var din 11. tur med "Rejsen for dig"). Denne gang var du ledsaget af Gordon.
Du har et i, at det var en hyggelig lille gruppe og at vi fik set og hørt en masse om Skotland og England.

Jeg var også imponeret over alle blomsterne. Det var så smukt. Noget der også gjorde mig glad var folks venlighed. Overalt blev der vist interesse for os. Det var dejligt.

Jeg glæder mig til vi også skal til Bulgarien sammen.

Kærlig hilsen Lillian og "Rejsen for dig"

Inga Sand Sørensen

Af hjertet tak for en god vandretur på Caminoen fra 12. til 22. maj 2018, tak til rejseguider og tak til rejsekammeraterne på turen, særligt til Birgitte, der kunne få os alle til at grine. Det var en afvekslende tur f.s.v. angår overnatninger, meget afvekslende fra klosteret i Samos til det fine hotel i Santiago som sammen hver dags gåtur og hver overnatningssted gjorde det til en fantastisk oplevelse at gå på Caminoen.
Rejsen for Dig kan helt sikkert anbefales, hvis du vil have en særlig oplevelse.
Kh Inga

Kære Inga,
Selv tak. Du er så sej! Tusind tak for dit gode humør og dit altid positive væsen.

Ja, Birgitte har en skøn humor og var god til at få os til at grine. Selv når der måske ikke var så meget at grine af...…….

Tak for din anbefaling. Jeg håber, at vore veje krydses igen engang.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Marianne Bechtold Jensen

Hej Lillian.
Så er det min tur til at at skrive en hilsen her i gæstebogen. Tusind tak for en rigtig dejlig tur på Caminoen, en tur jeg med glæde vil huske tilbage på. Jeg synes det var meget sjovt at sove på klosteret en meget speciel oplevelser hvor man virkelig bliver ført tilbage i tiden. For mig var det også stort da vi alle ankom ind til katedralen og satte foden på den “ berømte sten”. De duftende træer og alle de hyggelige steder vi gjorde ophold under dagens gåtur står også klart og tydelig for mig.
En fantastisk tur med søde rejsekammerater og guider der kan deres kram.
Jeg kommer helt sikkert tilbage og kan med varme og glæde anbefale
“ REJSEN FOR DIG “ til alle. Tak til dig.
Knus Marianne

Kære Marianne,
Tusind tak for dit fine gæstebogsindlæg, for de flotte ord om guiderne og for følgeskab på maj måneds caminovandring.

Du har ret i, at det var en fantastisk tur. Vi fik lige lidt dryp de første par dage, men så blev der godt vandre-vejr.

Tak for din måde at være på under hele turen. Dit glade smil og din positivitet var en stor gevinst for os andre.

Også tak for anbefalingen af "Rejsen for dig". Jeg vil helt sikkert glæde mig rigtig meget til vore veje krydses igen.

Knus og glade hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"

Susanne Jonasen

Kære Lillian
Lige her på vippen til næste tur - til Caminoen. Vælter de gode minderne frem fra turen, til olivenplantagen hos Viggo og Tamara i Spanien.
Tak for en sjov og meget anderledes måde at holde ferie på, arbejds - og aktivitetferie med spændende tur til Ebro deltaet. Vi fik gået langs Middelhavet, set ris markerne ( kommer igen, når de et til sået ) set de flotte flamingoer og spændende fugleliv. Jeg har aldrig boet så primitivt - godt der er nogle der passer så godt på jordens ressourcer:-), absolut en skøn uge med hyggeligt selskab, arbejdsiver og rummelighed.
Til andre prøv det, der er plads til fordybelse i denne skønne natur midt i næsten - ingen mands land.

Kh
Susanne

Kære Susanne,
Her på falderebet til vores 4. tur sammen, kan jeg lige nå at besvare dit fine indlæg. Ja, det var en super sjov og lærerig uge vi havde i april og det glæder mig så meget, at du skriver, at du kommer igen, når markerne er tilplantet. Der er så flot ude i deltaet om efteråret, når de høster og markerne er fyldt med fugle.

Tak for gode grin, for din ihærdighed, tålmodighed, rummelighed og din altid positive tilgang til tingene m.m.

Vi ses i morgen i lufthavnen, når vi sætter kurs mod caminoen i Spanien og igen til vandreugen i Østrig til september. Jeg glæder mig til begge dele.

Kærlig hilsen

Lillian og "Rejsen for dig"

Marian Pedersen

Hej Lillian.
Så er det tid til at skrive til gæstebogen igen. Det var som den første gang - en fantastisk tur til et vidunderligt fredfyldt sted. Og som Anette og Henrik meget rigtigt skrev i stedets gæstebog. ”Stedet er ganske vanedannende – så vi kommer igen om nogle måneder”.

Jeg kunne skrive det samme. Hvad enten man er til eventyrlige ture, bare ønsker at dase i citronlunden med den skønne, skønne duft af citrusblomster eller ved swimmingpoolen – ja så er der bare dejligt hos Tina og Martin. Jeg tænker, at når Rejsen for dig har været dernede næste gang på arbejdsferie, bliver der endnu mere dejligt. Det er ofte de små ting, der får det hele til at ligne en million.

TAK fordi jeg fik set Caminito del Rey, den har længe stået på min ønskeliste. Det var med noget sitrende ben, jeg startede ud. Blev også lidt skræmt i ny og næ. Man er rimeligt højt oppe på stierne og på hængebroen. Men det var ganske sikkert at gå der. Og jeg overlevede jo. ;o)

At jeg også fik set byen Ronda og den gamle bydel Mijas, med flamingodans på et lille torv, er bare et plus mere i min dagbog. Og borgen højt oppe i Alora, gå tur i byen, gå på restaurant ”El Mirador” og se lynene spadsere hen over himlen i mørket, være på loppemarked i Coin og, og, og ……….. Nej, man kan ikke nå det hele. Måske går turen til Malaga igen.

Den bedste oplevelse for mig var dog Gibraltar. Bjerget. For hutten da – sikke en på opleveren, jeg fik der. Svimlende højt, ubeskrivelig smuk udsigt alle vegne og ikke mindst de søde og rare aber, som faktisk slet ikke var spor farlige. De kiggede bare fredeligt på os. Jeg nåede desværre ikke den lille listig trappe på den ene bjergside og heller ikke Michael’s Cave på den anden side. Dem må jeg have til gode.

Endnu engang tak for en dejlig tur med søde rejsekammerater.
Knus Marian.

Kære Marian,
Tusind tak for dit fine gæstebogsindlæg og for hyggeligt selskab under opholdet i Andalusien.
Gibraltar blev også min bedste oplevelse selv om der var mange andre dejlige oplevelser. Jeg er super glad og taknemmelig for at du tog turen med mig op til Gibraltarklippen og vi fik nogle sjove/gode oplevelser deroppe sammen.

Jeg elskede også duften af citrusblomsterne. Den var berusende og jeg glæder mig til at opleve den igen til april.

Jeg håber, at vore veje krydses igen på et tidspunkt.

Knus og glade hilsner

Lillian og "Rejsen for dig"