Lær italiensk i Toscana

Privatundervisning
Har du det ligesom jeg? Irriterer det dig tit, at du ikke forstår bare lidt af sproget i det land, du besøger. Selvfølgelig kan du købe en lille ordbog/parlør, så du lige kan bestille lidt mad og drikke osv., men det var nu lidt mere spændende, hvis du kunne forstå de mest elementære ord og lidt af en samtale og ikke mindst - selv indlede en samtale.

Du har nu mulighed for at lære italiensk for begyndere eller tage et lille fortsætter-kursus - og det endda i det skønne Toscana.

Ophold på dobbeltværelse som enkeltværelse med bad og inklusive lækker og alsidig morgenmad og aftensmad med to retter samt et glas vin. Derefter kaffe/te med kage og hele herligheden koster kr. 5498. Hvis I er to der kan dele værelse er prisen kr. 4998 pr. person.

Selve kurset er på 15 lektioner a 45 minutter og koster 300 euro inklusive undervisningsmaterialer (ca kr. 2250) og betales hos Sofie. Er I to der vil dele kurset bliver kurset billigere pr. deltager.

Vælger du 2 uger får du undervisningen for 475 euro. Kursus for eneundervisning kan foregå oktober, november, december, januar, februar og marts (ring eller skriv og hør om ledige datoer).

Lektionerne vil være om formiddagen, så du har mulighed for at øve dig om eftermiddagen.

Bliver det for meget med 15 lektioner kan du og Sofie aftale et andet antal lektioner og en anden pris og så kan du i stedet snuppe en fridag og evt. tage bus eller tog til Firenze eller Lucca.

En flybillet med Lufthansa fra Billund til Firenze koster omkring 2000, men du kan også være heldigere at få billetten til omkring 1500 kr. hvis du har tålmodighed til at sidde og lede. Flyver du fra Billund og til Bologna med Ryanair, kan du gøre det for omkring 800 kr. inkl. håndbagage. Afhentning og aflevering i lufthavnen igen af Sofie 80 euro.

Kurset er både for enlige og par. Måske  I er et par veninder/venner, der har lyst til at følges eller måske I er en gruppe fra et sprogkursus, som har lyst til at lære noget mere :-)