Spanien 2024

27. oktober til 5. november 2024 (10 dage) + køredage

Vi starter med at bo på et lille bjerghotel med dansk værtinde. Hotellet ligger i 1400 meters højde 110 km syd for Barcelona. Området kaldes pre-Pyrenæerne og grunden hotellet ligger på er på 120000 m2 og med en fantastisk udsigt over bjergene. Huset kan dateres tilbage til slutningen af 1700 tallet. 

Hotellet har 4 små og enkle dobbeltværelser med to senge samt et familieværelse.

Vi kan tage en dag ind til Barcelona og vi kan besøge Castelfollit de la rocca. I området er der mange oplevelser.

Området byder på tusindvis af dinosaurfodspor fra Titanosaur. En af de største planteædere som var mellem 9 og 12 meter lang og vejede op til 13. tonsdag. 65 millioner gamle fodaftryk. Nomineret til UNESCO World Heritatage site og største fund i Europa. Et museum fortæller historien, men sporene og området kan ses ganske gratsi (2 km).

I landsbyen La Pobla de Lillet har Gauide lavet en fin og enkel have som tak for at kunne bo hos familie Artigas. Gaudi var i La Poble for at udføre en opgave bestilt af industrimagneten Guell som havde en stor cementfarbrik i området. Haven Artigas er absolut et besøg værd og La Popla er en fin lille by med smukke gamle broer.

Efter 4 overnatninger her tager vi videre til en lille by 50 km fra Valencia, hvor danske Susanne byder os velkommen på sit yoga-sted. Vi skal opleve området som ligger i et bjergfyldt område og kun 25 minutter fra havet. På dette sted har vi 5 overnatninger.

 Jeg har været her før for mange, mange år siden (2013), men kun med 2 overnatninger, så jeg nåede ikke rigtig at se området. Vi skal spise sund og makrobiologisk mad og der er også mulighed for lidt yoga, hvis du føler for det. Vi har her 

Vi skal opleve en masse i lokalområet. Der vil komme flere oplysninger til senere.

10 dage 9 overnatninger i dobbeltværelse med to senge, og ½ pension, oplevelser og bidrag til Rejsegarantifonden kr. 7498.

Kørsel derned og hjem samt mellem destinationerne 300 euro pr. person. Vi kører hjemmefra lørdag den 26. oktober og er retur torsdag den 7. november (vi har 2 overnatninger hjemad, da der er langt at køre). 

Kontakt mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål til turen.