Værelser nær Rebild og Rold skov

 
Her er det afslappede værelsesudlejning

Her står et hyggeligt værelse til rådighed for dig, adgang til køkken og køleskab samt toilet og bad. At du har adgang til køkken og køleskab betyder, at du kan sove lige så længe du vil og spise morgenmad til middag, hvis morgenen starter bedst der :-)

Får du lyst til at bevæge dig, kan du gå en skøn tur i den grønne skov og evt. medbringe en lille madpakke, padle en doven tur ned af den smalle og smukke Lindenborg å, gå under jorden og besøge Thingbæk Kalkminer, besøge de spændende kilder i Rold Skov eller drikke eftermiddagskaffe i Tophuset i Rebild Bakker.

Der er også den skønne gårdbutik (Rebild centrets gårdbutik), som har utrolig lækre specialiteter. Jeg har smagt lammekødet, rullepølse og oksekød samt flere pestoer. Og så har jeg også smagt på den lokale gin (der er smagsprøver i butikken). De har pt. kun åbent fredag og lørdag kl. 10 - 15. 

Du kan også vælge at tage en dag med toget ind til Aalborg og shoppe, gå på museum eller opleve nogle af alle de andre spændende ting, Aalborg kan kan byde på.

Jeg har brochurer, hvad enten du interesserer dig for kunst, natur eller noget helt andet og jeg hjælper dig gerne med at finde oplevelser der matcher dine interesser. 

350 kr. pr. pr. nat. En uge 1998 kr. 2 uger 3500 og 1 måned kr. 4900. Der er en 3/4 seng på værelset, samt to enkeltsenge. Værelset er på 1. sal.

Der er også et hyggeligt stort værelse nedenunder, hvis du ikke kan gå på trapper. Her er 1 dobbeltseng og en 3/4 seng samt en enkeltseng, arbejdsplads (skrivebord og stole). Pris 400 kr. pr. overnatning. En uge kr. 2400.

Er du i stedet interesseret i at bo her i længere tid enten for at prøve at bo i området fordi du er fraflyttet hus/lejlighed og ikke lige ved, hvor du skal/vil flytte hen og måske synes Rebildområdet lyder som en mulighed, eller måske du bare lige trænger til et måneds "luftforandring", så ring og lad os få en snak om mulighed og pris.

Hvis du ønsker at komme og bo her, men ikke har bil, henter jeg dig gerne ved toget i Skørping. Cykel kan lånes, mens du bor her.

Oplevelser tæt på:
Rebild Centret med Thingbæk Kalkminer Her er også udstilling om Regan Vest.

Top Karen  (her får man den lækreste lagkage).

Kilderne i Rold Skov