Malekursus i det skønne Toscana


Forår og efterår 2023

Vi du nyde det det smukke Tocana (nær Firenze) og vil du samtidig gerne lære at male eller lære nyt, så har du nu muligheden. 

Sofie er uddannet Mag.art i kunsthistorie på Aarhus Universitet. Uddannelsen er hovedsaglig en teoretisk uddannelse, men man har også værkstedsundervisning i både tegning, maleri og skulptur, så man efterfølgende bla. vil kunne undervise i billedkunst i gymnasiet. Derudover har hun gået et år på Accademia Italiana i Firenze.

 Sofie har malet, lige siden hun var barn. I Toscana er hun medlem af en kunstnersammenslutning, hvor de holder udstillinger flere gange om året.

Den kunst Sofie skaber er ikke selvhøjtidelig og har ofte et humoristisk strejf. 

Sofie vil gerne lave et kursus for dig der gerne vil lære at male eller dig der maler på hobbyplan. 

Kurset bliver tilrettelagt med 4 x 3 timers undervisning. Der vil blive to fridage, hvor du enten kan vælge at tage med Sofie på marked eller tage en tur ind til Firenze eller måske gå nogle ture i den smukke natur. 

Opholdet (dobbeltværelse som enkeltværelse med eget badeværelse) + helpension (inkl. vin)  i en uge minus frokost på fridagene/udflugtsdagene kr. 5498.

Undervisning og materialer betales til Sofie med kr. 250 euro.

Kurset, lærred/materialer, ophold på delt twin værelse beløber sig ialt til kr. 7369 + flybillet. Prisen for undervisning bliver billigere, hvis I er to der deles om undervisningen. 

Sofie henter og bringer gerne i lufthavnen i Firenze (40 euro hver vej).