Bliv frivillig i Ghana


From Heart to Hand
(FHTH) er en dansk-ghanesisk hjælpeorganisation, som arbejder aktivt for at forbedre levevilkårene for ghanesiske familier i nød.

Danske Liane Janne Løth og hendes ghanesiske mand, driver organisationens ”Center for mennesker i nød” i Kumasi, det centrale Ghana.

De bor paa centeret, sammen med 10 af organisationens klienter. I centerets Work Shop undervises ufaglærte mødre i at lave batik og i at sy. Centeret er desuden altid åbent for de ca. 80 mennesker, fordelt paa 28 familier, som From Heart til Hand støtter.

Medarbejderne paa centeret besøger ofte familierne, for at støtte dem i de daglige gøremål.

De rådgiver og underviser i sundhed, hygiejne, opdragelse, familieplanlægning og meget andet.

From Heart to Hand støtter familierne økonomisk, ved at betale sygesikringer, skolepenge, prævention, give mini lån osv.

Som frivillig for FHTH-Ghana, bliver du en del af teamet paa centeret. Du får mulighed for at hjælpe personalet med at forbedre familiernes levestandard.

Det er endvidere muligt deltids at hjælpe til på en skole i lokalsamfundet eller på et børnehospital.

Det er vigtigt du er et socialt menneske, som har lyst til at opleve en spændende og anderledes kultur.

Pris for ophold: 1000 kr. pr. måned (dækker  kost og logi paa centeret). Plads til 2 frivillige ad gangen. Du kan læse mere om Liane her nedenunder og kontakte hende via hjemmesiden  http://www.fromhearttohand.dk/ 

liane_janne_loeth.pdf