Italien, Toscana - Smag på Toscana

Lækre toscanske retter

Bo på skønt lille "dansk" hotel med 10 værelser. Værten er italiener og værtinden er dansker.

"Smag på Toscana" på det tidspunkt, der passer dig bedst, men book i god tid, så du får lige præcis den uge, du ønsker dig.

Ugen bliver en uge, hvor du får smagt på en masse lækre toscanske retter. Vi besøgte stedet i 2019 og det var virkelig kræs for ganen. 

At der så også var en masse spændende oplevelser i nærheden, gjorde at vi både fik mulighed for at opleve Siena og Pisa. 

Der er masser af muligheder for oplevelser:

Firenze - 41 km

Pistola - 49 km

Sienna - 50 km

Pisa - 58 km

Lucca - 55 km

Livorno -  65 km

Kommer du i bil hertil, kan du sagtens lade bilen stå nogle af dagene. Togstationen ligger 700 m fra dit hotel.

Hvis du vil flyve til Italien, kan du tage toget fra lufthavnen i (Firenze, Pisa eller Sienna), hvis du ikke vil leje en bil.

Vi har, som skrevet besøgt dette skønne lille hotel i foråret 2019 og vi tog bilen ind til Siena og Pisa og Lucca og vi fandt nemt parkeringsplads.

Vi kan desuden også anfefale at besøge den lille borgby Certaldo (hvorfra flere af billederne på denne side stammer fra). Den ligger 10 - 15 minutter fra destinationen.

1 uge på delt dobbeltværelse eller twin værelse kr. 4798 pr. person inklusive morgenmadsbuffet samt tilvalg og lækre middage (forret, hovedret, vin (øl eller sodavand), vand, dessert og kaffe).

1 uge på enkeltværelse kr. 5787 pr. person inklusive rigtig god og mættende morgenmad samt lækre toscanske middage.