Italien - tæt på Lucca, Firenze, Siena og Pisa

Lille familiedrevet hotel spækket med toscansk atmosfære, fantastisk lækker mad, enestående strategisk placering – og selvfølgelig lidt dansk hygge :-)

 Det lille hotel med 10 værelser drives af den lille dansk-italienske familie bestående af Charlotte fra Fyn, som gladeligt giver masser af tips og informationer om området (selvfølgelig på dansk) og hendes toscanske mand, Matteo som vil forkæle jer med hans udsøgte toscanske retter, og ikke mindst parrets lille dreng, Federico (den italienske version af Frederik) fra 2017.

 Hotellet ligger omgivet af de smukke toscanske bakker med olivenlunde og lange vinranker. Der er rig mulighed for at indsnuse og beundre de fantastiske omgivelser diretke fra deres vidunderlige panorama-terrasse, hvor du kan nyde et måltid, en drink, slappe af med en god bog eller planlægge dagens udflugter og oplevelser.

Området har meget at byde på og hotellet ligger lige i smørhullet for besøg i Firenze, Siena, San Gimignano, Chianti-vin-regionen m.fl.

Byen ligger blot 700 m derfra og er også værd at kigge på. Det er en meget autentisk italiensk by med ca. 17.000 indbyggere, et kønt grønt område midt i byen, en del forretninger, caféer og et stort marked hver lørdag med både alt i fødevarer og en non-food afdeling. Her møder man mange af de lokale indbyggere – og der er mulighed for at tage toget direkte til flere af de større byer, som Firenze, så man bekvemt kan lade bilen stå på hotellets gratis parkering.

De har også personligt udarbejdet nogle fine vandrekort over ture her i området, som deres gæster nyder meget, bl.a. langs den smukke pilgrimsrute, Via Francigena, der går fra Canterbury i England ned til Rom. Stykket der går der forbi siges at være det smukkeste på hele ruten!

 Efter en dag på farten, og godt mættede af oplevelser, er der mange af deres gæster der understreger hvordan de glæder sig til at "komme hjem" og slappe af med en aperitif på deres udsigtsterrasse, inden det bliver tid til aftensmad (også på terrassen, hvis vejret tillader det, ellers indenfor i deres hyggelige restaurant).

 Værelserne er indrettet i dejlige toscanske farver, og alle værelser har eget badeværelse, air condition, minibar, skrivebord, tv og der er gratis wifi adgang på hele hotellet.

 Hvis I kunne tænke jer at se og opleve dette fantastiske sted med egne øjne og ikke mindst smage Matteos meget lækre mad med dertil hørende rigtig gode lokale vine, så book et ophold her.

Dobbeltværelse eller twin værelse kr. 690 kr. per nat inklusive lækker morgenmad. En uge 2300 kr. pr. person i delt dobbelt/twin-værlse.

Tripple værelse kr. 770 kr. inklusive morgenmad pr. nat. Enkeltværelse kr. 500 inkl. morgenmad pr. nat. Rabat ved 1 uges ophold.

Ved Versilia er det lange bredde sandstrande med udlejning af parasol og liggestole saa langt øjet rækker, butikker, restauranter osv. Syd for Livorno er det mere "naturligt", med forskellige smaa bugte, nogle med sandstrand, nogle med klipper.

Der er også bademulighed  tættere paa. I Certaldo (ca 10 km fra derfra) er der en udendoers pool og ligeldes i San Miniato (ca 20 km). Begge er mod betaling.

Afstande:

50 km Sienaa, 55 km til Pisa Lufthavn og 55 km til Lucca.

1 time og 40 minutter i bil fra La Spezia hvorfra du kan sejle til de 5 landsbyer og gå i land, hvor du føler for det. Vi besøgte kun de 3 landsbyer, da vi løb tør for tid.