Spanien, Navulenga. Naturoplevelser samt besøg i Avila og Segovia

3. -10. juni 2023 (8 dage). Kun 2 pladser.

En fælles tur hvor vi skal opleve 2 af de 4 Unesco byer, Toledo, Segovia, Avila, og Salamanca. Jeg har besøgt de 4 byer og alle har de noget at byde på. Toledo og Segovia kan du se billeder fra ved at klikke på linkene. 

På det lille hotel med dansk/spansk værtspar ude på landet er der taget højde for bæredygtighed i indretningen og driften, dog uden at gå på kompromis med komfort og velvære. Der er derfor både økologisk linned, sparepærer og solpaneler, men ogsaa air condition, wifi og fladskærme med integreret dvd-afspiller for blot at nævne et par eksempler.

Indretningen kan betegnes som ”agro-chic”, idet brugen af enkle, rustikke materialer som jern, træ, cement og læder, der diskret leder tankerne hen paa den nærliggende hesteverden, kombineres med designikoner som Stelton-kander, Butterfly- og Condessa-stole.

Det ligger mellem ½ og 1½ times kørsel fra 5 UNESCOS World Heritage Sites (Toledo, Salamanca, Avila, Segovia og El Escorial)

Selve byen Navaluenga ligger 2 km fra hotellet og her er både flod, små hyggelige barer/restauranter og butikker. Tilhørende hotellet er der også en rideskole.


Pris 5998,00 kr.  for 8 dage 7 nætter inkl. morgenmadsbuffet samt aftensmad inkl. øl eller et glas vin, billeje, brændstof, udflugter og bidrag til Rejsegarantifonden. Dog excl. flybillet. Jeg hjælper gerne med at bestille din flybillet og skal du flyve fra Billund kan vi følges.

Du kan læse mere om stedet vi skal bo lige her.