Italien, Venedig og Toscana

19. - 28. september (10 dage - 9 overnatninger)

Har du lyst til at være med i et arbejdsfællesskab, når vi en enkelt dag af vores ferie hjælper Sofie med at gøre hende hyggelige Bed & Breakfast efterårsklar?

Vi skal tilbringe i alt 7 dage hos Sofie, hvor af en af dagene er en arbejdsdag a 6 timer, 2 udflugtsdage (enten Lucca, Pisa, Firenze eller Siena) samt en dag med vandring og picnic eller en afslapningsdag) og 3 dage i Venedig (2 overnatninger).

Arbejdsopgaver hos Sofie på arbejdsdagen:

Beskære frugttræer og oliventræer

Lidt malearbejde

Måske noget oprydning og beskæring ned mod floden

Ordne brænde (Sofie har fået en traktor med vogn, så brændet kan transporteres fra skoven).

Der er kun 4 pladser tilbage på denne tur.

Værelsemulighed:

1 dobbeltværelse med dobbeltseng og eget badeværelse

1 dobbeltværelse med to senge og badeværelse lige udenfor døren. Det skal du hele med en anden rar deltager

1 dobbeltværelse med dobbelseng (skal dele badeværelse med de to der har værelset ved siden af) 


Pris:
Dobbeltværelse med dobbeltseng som enkeltværelse og med eget badeværelse og helpension de 6 dage hos Sofie, og ophold på delt dobbeltværelse med morgenmad (2 senge på værelset) på vores overnatninger i Venedig, transport til Venedig og tilbage, guide (Sofie tager med som guide), billetter til vandbussen i Venedig, 2 udflugter til enten Firenze, Lucca, Pisa eller Siena, udflugt med picnic til klostret (gåtur i de Toscanske bjerge og med Sofie som guide, samt bidrag til Rejsegarantifonden kr. 7597.

Dobbeltværelse med dobbeltseng som enkeltværelse og badeværelse på gangen kr. 7297 for samme indhold som ovenstående hos Sofie.  I Venedig er der kun twin værelser (2 senge).

Ophold i delt dobbelværelse (2 senge) og med samme indhold som ovenstående kr. 6897.

Derudover er der hyggeligt selskab med masser af grin samt oplevelser som ikke lige står i programmet (og det koster ikke ekstra!)

Inklusiv er ikke frokost på udflugtsdagen til Lucca/Firenze eller Siena, samt frokost og aftensmad i Venedig samt entreer.

Det er rigtig dyrt at overnatte i Venedig, så vi tager kun 2 overnatninger, men vi vil opleve så meget som muligt, så vi har to hele dage der. Vi kører efter morgenmaden hos Sofie den 23. septemberl og retur igen den 25. september til aften den dag vi tager fra Venedig igen, således at vi har den 23. om eftermiddagen i Venedig, hele den 24. og den 25. har vi indtil midt på eftermiddagen, hvor vi kører retur til Sofies Bed & Breakfast.

Alt afhængig af vejret bliver programmet sådan:

19. september - ankomst og afslapning

20. september - arbejde og afslapning 

21. september - udflugt til Lucca, Siena, Pisa eller Firenze

22. september - afslapning, vandring i de Toscanaske bjerge til et meget gammelt kloster (picnic og med Sofie som guide), en tur ned til byen eller hvad du nu har lyst til.

23. september - Venedig

24. september – 

25. september - Venedig og rejse tilbage til Toscana

26. september - Udflugt til Lucca, Siena, Pisa eller Firenze

27. september - Fridag. Tag på tur med mig (F.eks. til Firenze eller Pisa) eller gå en tur i området eller slap af inden turen går hjemad.

28. september - hjemrejse

Skriv gerne ved tilmelding, hvilke arbejdsopgaver du kunne tænke dig, samt hvilken by du gerne vil opleve på vores udflugtsdag. Har du ikke rejst med os før, bedes du også skrive 10 - 15 linjer om dig selv.

Du kan køre med til Toscana mod tilskud til brændstof, vejafgifter m.m., men du kan også flyve til Firenze og tilkøbe afhentening og aflevering hos Sofie (50 euro for en retur). Så står hun og venter på dig, når du lander. I fald du vil køre med til Toscana, tager vi afsted den 18. september og er retur igen den 29. september. Overnatning og ned og hjem er for egen regning, men det plejer at blive mellem 550 og 600 kr. for overnatning inklusive morgenmad pr. person i delt dobbeltværelse (med to senge).