Italien, Venedig og Toscana

19. - 28. september (10 dage - 9 overnatninger)

Oplev Toscana og Venedig.

Vi skal tilbringe i alt 7 dage hos Sofie med 3 flugtsdage (Pisa, Firenze og Siena) samt en dag med vandring og picnic eller en afslapningsdag) og 3 dage i Venedig (2 overnatninger).

 Der er kun 3 pladser tilbage på denne tur.

Værelsemulighed:

1 dobbeltværelse med to senge og badeværelse lige udenfor døren. Det skal du hele med en anden rar deltager.

1 dobbeltværelse med dobbelseng som enkeltværelse(skal dele badeværelse med de to der har værelset ved siden af) 


Pris:
Dobbeltværelse med dobbeltseng som enkeltværelse og badeværelse lige udenfor på gangen (skal deles med to andre) og helpension* de 7 dage hos Sofie, og ophold på delt dobbeltværelse med morgenmad (2 senge på værelset) på vores overnatninger i Venedig, transport til Venedig og tilbage, guide (Sofie tager med som guide), billetter til vandbussen i Venedig, 3 udflugter til henholdsvis Firenze, Pisa og Siena, udflugt med picnic til klostret (gåtur i de Toscanske bjerge og med Sofie som guide, samt bidrag til Rejsegarantifonden kr. 7297.

 I Venedig er der kun twin værelser (2 senge).

Ophold i delt dobbelværelse (2 senge) og eget bad og ellers samme indhold som ovenstående kr. 6997.

Derudover er der hyggeligt selskab med masser af grin samt oplevelser som ikke lige står i programmet (og det koster ikke ekstra!)

*Inklusive er ikke frokosterne på udflugtsdagen til Firenze, Pisa og Siena, samt frokost og aftensmad i Venedig samt entreer.

Det er rigtig dyrt at overnatte i Venedig, så vi tager kun 2 overnatninger, men vi vil opleve så meget som muligt, så vi har næsten 3 hele dage der. Vi kører efter morgenmaden hos Sofie den 23. septemberl og retur igen den 25. september til aften den dag vi tager fra Venedig igen, således at vi har den 23. om eftermiddagen i Venedig, hele den 24. og den 25. har vi indtil midt på eftermiddagen, hvor vi kører retur til Sofies Bed & Breakfast.

Alt afhængig af vejret bliver programmet sådan:

19. september - ankomst og afslapning

20. september - Udflugt til Siena, Pisa eller Firenze

21. september - afslapning eller udflugt til Siena, Pisa eller Firenze

22. september - afslapning, vandring i de Toscanaske bjerge til et meget gammelt kloster (picnic og med Sofie som guide), en tur ned til byen eller hvad du nu har lyst til.

23. september - Venedig

24. september – Venedig

25. september - Venedig og rejse tilbage til Toscana

26. september - Udflugt til Siena, Pisa eller Firenze

27. september - Fridag. Tag på tur med mig (F.eks. til Firenze eller Pisa) eller gå en tur i området eller slap af inden turen går hjemad.

28. september - hjemrejse

Du kan køre med til Toscana mod tilskud til brændstof, vejafgifter m.m., men du kan også flyve til Firenze og tilkøbe afhentening og aflevering hos Sofie (50 euro for en retur). Så står hun og venter på dig, når du lander. I fald du vil køre med til Toscana, tager vi afsted den 18. september og er retur igen den 29. september. Overnatning og ned og hjem er for egen regning, men det plejer at blive mellem 550 og 600 kr. for to overnatninger inklusive morgenmad pr. person i delt dobbeltværelse (med to senge).