Frankrig - Madlavningskursus på et chateau 2021



Lær at lave lækker mad på fransk chateau og nyd foråret i Frankrig med skønne danske værtsfolk.

27. april - 4. maj 2021 (8 dage - 7 overnatninger).

Madlavning i Frankrig. Vi skal lære at lave lækker mad af Karin, som er eminent god til at lave mad, hvilket os der har været på arbejdsferie på dette hyggelige sted, har nydt godt af. 4 dage med madlavning. 

Vi skal også på et stort marked og købe ind og på hjemvejen skal vi have picnic. Vi har før været på picnic med Karin. Det har været en fantastisk oplevelse. Der var simpelthen alt, hvad hjertet kunne begære.

Pris kr. 6498,00 pr. person på delt dobbeltværelse, god og veltillavet morgenmad med bla. hjemmelavet brød, skøn frokost og lækker og alsidig aftensmad. På vore 2 fridage får vi et par picnickure med ud i naturen. Inklusive er også en lille vinsmagning samt udflugter og bidrag til Rejsegarantifonden. 

Deltagerantal 8.

Tilmelding via kontaktformularen eller på telefon 70225193.

Du kan enten flyve til Paris og tage toget de sidste 300 km (2 timer og 10 minutter) eller du kan køre med mig mod 225 euro til brændstof, vejafgifter m.m. Kører du med derned er afrejsedagen den 26 april og hjemkomst den 5. maj 2020.

Vi overnatter på turen derned og hjem. Dette er ikke inkluderet i opholdets/rejsens pris men jeg plejer at booke på et billigt og godt hotel med morgenmad til omkring 600 kr. for et twin værelse (værelse med 2 senge), så det bliver ca. 300 kr. pr vej inkl. morgenmad. 

Så alt i alt er vi af sted 10 dage og har 9 overnatninger (inkl. den ned og hjem).