Frankrig - Madlavningskursus på et chateau 2021


Fuldt booket!
Lær at lave lækker mad på fransk chateau og nyd efteråret i Frankrig med skønne danske værtsfolk.

26. oktober - 2. november 2021 (8 dage - 7 overnatninger). 
Madlavning i Frankrig. Karin skal lære os at lave lækker mad. Hun er eminent til at lave god mad, hvilket os der har været på arbejdsferie på dette hyggelige sted, har nydt godt af. 5 dage med madlavning. 

Vi skal også på et stort marked og købe ind og på hjemvejen skal vi have picnic. Vi har før været på picnic med Karin. Det har været en fantastisk oplevelse. Der var simpelthen alt, hvad hjertet kunne begære.

Pris kr. 6498,00 pr. person på delt dobbeltværelse, madlavningskursus, god og veltillavet morgenmad med bla. hjemmebagt brød, skøn frokost og lækker aftensmad (vi skal jo selv lave den). På vore fridag og på markedsdagen får vi et par picnickure med ud i naturen. Inklusive er også en lille vinsmagning samt udflugter og bidrag til Rejsegarantifonden. 

Deltagerantal 8.

Tilmelding via kontaktformularen eller på telefon 70225193.

Du kan enten flyve til Paris og tage toget de sidste 300 km (2 timer og 10 minutter), du kan køre derned og blive nogle dage i Frankrig og opleve landet, eller du kan køre med mig mod 225 euro til brændstof, vejafgifter m.m. Kører du med derned er afrejsedagen mandag den 25. oktober og hjemkomst onsdag den 3. november 2021.

Vi overnatter på turen derned og hjem. Dette er ikke inkluderet i opholdets/rejsens pris men jeg plejer at booke på et billigt og godt hotel med morgenmad til omkring 600 kr. for et twin værelse (værelse med 2 senge), så det bliver ca. 300 kr. pr vej inkl. morgenmad. 

Så alt i alt er vi af sted 10 dage og har 9 overnatninger (inkl. den ned og hjem).