Frankrig - Madlavningskursus på et chateau


Lær at lave lækker mad på fransk chateau og nyd foråret i Frankrig med skønne danske værtsfolk.

28. april - 5. maj 2020 (8 dage - 7 overnatninger).

Madlavning i Frankrig. Vi skal lære at lave lækker mad af Karin, som er eminent god til at lave mad, hvilket os der har været på arbejdsferie på dette hyggelige sted, har nydt godt af. 4 dage med madlavning. 

Vi skal også på et stort marked og købe ind og på hjemvejen skal vi have picnic. Vi har før været på picnic med Karin. Det har været en fantastisk oplevelse. Der var simpelthen alt, hvad hjertet kunne begære.

Pris kr. 6498,00 pr. person for helpension og på vore 2 fridage får vi et par picnickure med ud i naturen. 

Deltagerantal 8.

Tilmelding via kontaktformularen eller på telefon 70225193.

Du kan enten flyve til Paris og tage toget de sidste 300 km eller du kan køre med mig mod 225 euro til brændstof, vejafgifter m.m. Kører du med derned er afrejsedagen den 27. april og hjemkomst den 6. maj 2020.

Vi overnatter på turen derned og hjem. Dette er ikke inkluderet i opholdets/rejsens pris men jeg plejer at booke på et billigt og godt hotel med morgenmad til omkring 600 kr. for et twin værelse (værelse med 2 senge), så det bliver ca. 300 kr. pr vej inkl. morgenmad.