Frankrig, Cahors, julerejse (23. - 29. december)

23. - 29. december 2020 (7 dage - 6 overnatninger)

Nyd julen sammen med ligesindede.

Slip for at lave julemiddag og nyd højtiden i selskab med andre, der også gerne vil fejre jul under uhøjtidelige former.

Ophold på delt twin værelse (der er dobbeltseng + opredning på værelset), morgenmad med alt hvad hjertet begærer, en 3 retters menu til aften og efterfølgende kaffe eller te (drikkevarer er for egen regning), udflugter, bidrag til Rejsegarantifonden samt en julegave fra "Rejsen for dig" kr. 4998. Vil du have enkeltværelse er prisen kr. 5598.

Du kan blive hentet i lufthavnen i Toulouse mod betaling eller du kan køre med derned mod betaling til bil, brændstof og vejafgifter. Vi tager en overnatning ned og hjem. Dette skal du selv betale, men jeg vælger et godt og billigt hotel. Pris ca. 300 kr. pr. overnatning pr. person.

Hvis du vil læse mere om Leif og Lucy kan du klikke her.

Der er kun plads til 5 deltagere inklusive mig (jeg overvejer at tage med), så du skal være hurtig, hvis du vil have en af pladserne. Par er naturligvis også meget velkomne.

Tilmeldingsfrist senest den 15/10. 

Af udflugter kan jeg foreslå Katedralen og middelalderbroen i Cahors, Roccamandour (byen i klipperne), Bonagul (middelalderborg) og besøg i Toulousse og Cahors, men der er mange andre muligheder. Jeg har mange yndlingssteder i det område.