Frankrig, Cahors, julerejse (21. - 27. december 2022)

21. - 27. december 2022 (7 dage - 6 overnatninger) 

Nyd julen sammen med ligesindede.

Slip for at lave julemiddag og nyd højtiden i selskab med andre, der også gerne vil fejre jul under uhøjtidelige former.

Ophold på delt twin værelse (der er dobbeltseng + opredning på værelset), morgenmad med alt hvad hjertet begærer, en 3 retters menu til aften og efterfølgende kaffe eller te (drikkevarer er for egen regning), udflugter, bidrag til Rejsegarantifonden samt en julegave fra "Rejsen for dig" kr. 4998. Vil du have enkeltværelse er prisen kr. 5598.

Du kan køre med derned mod betaling til bil, brændstof og vejafgifter (250 euro pr person). Vi tager en overnatning ned og hjem. Dette skal du selv betale, men jeg vælger et godt og billigt hotel. Pris ca. 300 kr. pr. overnatning pr. person.

Vi kører hjemmefra den 20. december og er retur igen den 28. december.

Hvis du vil læse mere om Leif og Lucy kan du klikke her.

Der er kun plads til 5 deltagere inklusive mig og vi er 3 der gerne vil af sted, så du skal være hurtig, hvis du vil have en af pladserne. Par er naturligvis også meget velkomne. 
 
Af udflugter kan jeg foreslå Katedralen og middelalderbroen i Cahors, Roccamandour (byen i klipperne), Bonagul (middelalderborg) og besøg i Toulousse og Cahors, men der er mange andre muligheder. Jeg har mange yndlingssteder i det område. Vi ser hvad der er stemning for.