Holland 2020

13. - 18. april 2020

Vi arrangerer en kør-sammen tur til Holland 13. - 18. april 2020 (6 dage - 5 nætter)

Noget af det vi kan opleve er blomsterparken Keukenhof og Hollands største blomsterauktion i Alsmeer samt to heldags udflugter til Amsterdam hvor vi bl.a. kan besøge Anne Franks Hus (hvis nogen ønsker det). Vi kan planlægge ud fra, hvad du/vi ønsker at se.

Vi kommer til at bo på et hotel i den skønne badeby Zandvoort, hvor vi har boet 4 gange før. Byen ligger ud til havet med en super god strand, så hvis du er vinterbader, er det oplagt at bade her. 


Prisen for opholdet bliver kr. 4498  for 6 dage (5 nætter) på delt twin værelse med morgenmad, togbilletter til Amsterdam 2 dage, samt bidrag til Rejsegarantifonden.

Vi kan planlægge at tage ind til Amsterdam et par gange. Der er nemlig så mange ting og se på og mange spændende museer at besøge. Der var bl.a. taskemuseum, kanalbådemuseum og tulipanmuseum. Jeg har ikke nået at se nogen af dem endnu og jeg har også fået et par andre på ønskelisten til turen i 2020, bla. "Eye", som er et utrolig fascinerende bygning og indeholder bl.a. et filmmuseum. Men det er meget mere end det. Der er biografer, udstillinger, en restuarant som er et "must" at besøge, ikke mindst pga. udsigten.

Et andet sted er Begijnhof. En grøn og fredelig oase midt i gågadekvarteret. Stedet har sin egen historie og her bor kun kvinder. Jeg kan også varmt anbefale den lille kattebåd og et besøg der (hvis man er vild med katte og har lyst til at høre om hjælpeorganitionen for katte). Vi fik set kattebåden i 2014.  

Prisen for kørsel afhænger af, hvor mange vi kommer til at følges. Hvis vi er fire i bilen, bliver prisen kr. 800 pr. person, alt afhængig af hvem der kører og hvilken bil der køres i. Du kan også vælge at tage flyet til Amsterdam og så tage toget de sidste kilometer ud til kysten. Skriv til mig, så finder vi ud af den letteste vej. Toget kører ikke længere end til Zandvoort, hvor vi skal bo.

Priser på entre til de forskellige steder er ikke astronomiske. Du kan vælge, at tage med på de udflugter du har lyst til og ellers bare blive "hjemme" og nyde en lang gåtur på stranden eller strandpromonaden og stoppe op og købe et eller andet ved de mange boder eller nyde en lækker frokost på en af de mange hyggelige restauranter, der ligger nede på stranden. 

Vil du hellere af sted på et andet tidspunkt og ønsker du nogen at følges/køre sammen med, så skriv til os. Vi har flere i kartoteket, som ønsker en at følges med og måske har vi også lige en, som du har lyst til at følges med.

Turen foregår på den måde, at vi kører sammen derned. Jeg er med (ikke som altvidende guide, men som den der forsøger at samle trådene og holder øje med om alle har det godt). Jeg har sørget for hotelinkvartering og har forslag til program (det får du hjemmefra sammen med en deltagerliste, hvor du kan læse lidt om de andre deltagere). Selv om der er "et program", kan du fint vælge at tage ind til Amsterdam en ekstra dag, hvis du hellere vil det i stedet for at tage med os i f.eks. blomsterparken. 

Vi tager samlet ind til Amsterdam med tog (inklusive i pris for opholdet). Du får udleveret kort og så kan du vælge at gå sammen med dem, som har udtrykt ønske om at se de samme ting som dig, gå for dig selv eller gå sammen med mig. Det er nemt at finde tilbage til Zandvoort, som er en endestation. Vi kan sagtens følges tilbage, men du kan også vælge at blive længere inde i byen eller tage tidligere hjem.

For at deltage på turen er det vigtigt at du er et positivt, socialt, rummeligt og fleksibelt menneske. Du har selv ansvaret for at turen bliver en succes for netop dig. Jeg skaber rammerne og indholdet skaber vi sammen :-)

Du kan se flere smukke blomsterbilleder i galleriet her på hjemmesiden. 

Vil du se, hvad de deltagere i 2013 og 2014 synes om turen, kan du tage et kig her.