Abu Dhabi, UAE

Margrethe og Kim bor med deres 3 børn i Abu Dhabi, UAE i et stort townhouse. Her vil du få et dejligt dobbeltværelse med eget toilet/bad. Sammen med jeres værtsfolk kan I tage på ture og opleve den arabiske kultur. I kan bl.a. se verdens dyreste hotel (Emirates Palace).

Prisen for en uge er kr. 3198 pr. person og er inklusive morgenmad, 2 aftensmåltider, afhentning og aflevering i Abu Dhabi lufthavn (10 – 15 min. kørsel).

Vi har fået et helt aktivitetshæfte sendt fra Kim, hvor man kan bl.a. kan læse om Ørkensafari, udflugt til kæmpestor moske, som netop er færdigbygget og som indeholder et par utrolige verdensrekorder, samt til verdens dyreste hotel "Emirates Palace, hvor stort set alle vægge, paneler og møbler er belagt med bladguld. Her stod op til julen verdens dyreste juletræ. 11 mio dollars (!!!) og så var det kun i plastik. Det var dog behængt med guld- og diamantsmykker samt julepynt fra den lokale juveler. På hotellet kan man købe alkoholiske drikke med guldstøv til 700 kr stykket.

Er du vild med fart og spænding har du også mulighed for en udflugt til Ferrari world. Der er naturligvis også lidt fredeligere aktiviteter som f.eks. besøg på et falkehospital.