Vandreferie Østrig 2018

26. september - 4. oktober  2018 (9 dage - 8 overnatninger)

I 2017 på min 6. tur til Østrig var jeg på en guidet vandretur og i 2018 har jeg derfor besluttet at lave en vandreferie i Østrig.

Der bliver 5 vandredage af 4 - 5 timers varrighed (højst 15 km pr. dag og minimum 8 km). Der er også tid til at opleve og der er pauser undervejs.

Jeg er vild med den betagende natur i Østrig og at vandre i stilhed med de smukkeste udsigter over bjergene og små bjergsøer, er noget der giver mig ro i sjælen og stor glæde.

Vi skal bo på 2 forskellige dejlige hoteller, hvor der serveres lækker mad. Vi skal have 5 overnatniger på det skønne bjerghotel nær Innsbruck og 3 overnatninger i Golling, som er en hyggelig lille by med en imponerende slugt, et flot vandfald, en smuk kirkegård og en skøn cafe lige ved siden af hotellet. På sidstnævnte har de mange forskellige lækre lagkager, så den cafe har jeg besøgt nogle gange. Golling ligger nær Salzburg, så vi skal selvfølgelig også besøge den gamle bydel i Salzburg. 

Turen er blevet til en Østrigtur, hvor vi bor to forskellige steder. Hvis du vil læse mere om Obernberg (som er det ene af de hoteller, vi måske skal bo på og som ligger tæt på Innsbruck), så klikker du bare her og vil du se billeder derfra, kan du gå til galleriet. Det andet hotel ligger nær Salzburg i en charmerende lille by, der hedder Golling. Den har det hele. En imponerende slugt, et smukt vandfald, en flot kirke/kirkegård og skønne små forretninger. Vi boede her sidst i 2017.

Turen kommer til at koste kr. 6797 på delt twinn værelse inkl. ½ pension. Kørsel afregnes med den der kører og kommer til at koste 1500 - 1700 kr. alt efter hvem der kører og hvilken bil der køres i.

I Innsbruck og Salzburg ligger der flere spændende seværdigheder, som vi skal se. Skriv til mig på på Lillian[at]rejsenfordig[dot]dk hvis du vil høre mere om turen.

Vi overnatter på turen ned og hjem af hensyn til vores sjællandske deltagere. Overnatningen betales af deltagerne selv og vi overnatter på et billigt hotel (ca. 250 kr. inklusive morgenmad pr. person i delt dobbeltværelse med to senge).

Vi kører mod vores overnatningshotel i Tyskland tirsdag den 25. september om morgenen og overnatter på hyggeligt lile hotel. Virkelig lækker morgenmadsbuffet i nostalgiske lokaler fyldt med smukt gammelt porcelæn overalt.

Vi kan nå at handle lidt ind ved grænsen på vej hjem og deltagerne fra Sjælland kan nå hjem inden alt for sent.

Vi samler deltagere fra Sjælland op på Kolding station og sætter dem af igen fredag sidst på eftermiddagen.

Der er 3 ledige pladser