Italien, Venedig og Toscana 2023

26. oktober - 3. november 2023 (9 dage)

Oplev Toscana og Venedig med både besøg på Murano og Burano

Vi skal tilbringe i alt 6 dage hos Sofie med 2 udflugtsdage (Lucca eller Firenze samt San Gimignano (byen med de 14 tårne). Hvis vi har lyst, kan vi lære at lave italienske ravoli nede hos ostemanden og vi kan komme på trøffeljagt med en trøffelhund. Dette er ikke inkluderet i prisen.

 Værelsemulighed:

Pris:

Ophold i delt dobbeltværelse (2 enkeltsenge) med eget bad og helpension* de 6 dage (5 overnatninger) hos Sofie, og ophold på delt dobbeltværelse med morgenmad (2 senge på værelset) på vores 3 overnatninger i Venedig, transport til Venedig fra Toscana og tilbage, guide (Sofie tager med som guide), 48 timers billet til vandbussen i Venedig, 2 udflugter i Venedig (Burano og Murano), udflugt til enten til Firenze, Pisa eller Lucca og så skal vi opleve byen med de 14 tårne, og bidrag til Rejsegarantifonden kr. 7697. 

Ophold på delt dobbeltværelse (2 senge) og toilet bad på gangen (skal deles med 2 andre fra vores gruppe) kr. 7398.

I Venedig er der kun twin værelser (2 senge).

Derudover er der hyggeligt selskab med masser af grin samt oplevelser som ikke lige står i programmet (og det koster ikke ekstra!)


*Inklusive er ikke frokosterne på udflugtsdagene samt frokost og aftensmad i Venedig.

Det er rigtig dyrt at overnatte i Venedig, så vi tager kun 3 overnatninger, men vi vil opleve så meget som muligt, så vi har næsten 4 hele dage der. Vi kører efter morgenmaden hos Sofie den 29. oktober og retur igen den 1. november til aften, hvor vi tager tilbage til Sofies B & B og får 2 overnatninger der, inden turen går hjemad med fly (for nogle) og vi andre tager videre til Rom.

Spørgsmål og tilmelding til turen til Lillian[at]rejsenfordig[dot]dk eller på mobil 70225193.

Alt afhængig af vejret bliver programmet sådan:

26. oktober - ankomst og afslapning

27. oktober - Udflugt til Firenze, Pisa eller Lucca

28. oktober - Udflugt til San Gimignano (byen med de 14 tårne). og evt. Siena

29. oktober - afrejse til Venedig efter morgenmaden (er fremme ved 13 - 14 tiden).

30. oktober  - Venedig

31. oktober – Venedig

1. november - kører hjemad fra Venedig og til Toscana efter morgenmaden og besøger Commanchio, på vej hjem

2. november - afslapning - evt. gåtur i området eller anden udflugt

3. november. Hjemrejse.

Du kan køre med til Toscana mod tilskud til brændstof, vejafgifter m.m., men du kan også flyve til Firenze og tilkøbe afhentening og aflevering hos Sofie (80 euro for en retur). Så står hun og venter på dig, når du lander. I fald du vil køre med til Toscana, tager vi afsted den 25. oktober. Du kan kun køre med mig derned, da jeg tager videre med nogle af de tilmeldte til Rom på en længere tur. Kørsel derned ca. 150 euro. Det samme hjem.

Overnatning på vej til Italien er for egen regning. Ca 40 euro pr. person. Jeg finder et billigt og godt hotel med morgenmad.