Italien, Toscana efterår 2019

Olivenplukning, madlavning og skøn destination i bjergene.

En anderledes rejse med 2 muligheder.

25. oktober - 5. november 2019 ( med overnatning ned og hjem - 12 dage - 11 overnatninger)

Vi kører derned (kører den 25. oktober og er retur den 4. november) og tager 4 overnatninger på et Bed & Breakfast hos et skønt dansk par oppe i bjergene i Toscana. Derefter kører vi til Sofie (Toscana - 2½ time) og der tager vi også 4 overnatninger. 1 dag med olivenplukning og 2 dage med madlavning (eller omvendt hvis der er oliven til 2 dages plukning).

Ophold på delt twin værelse inkl. halvpension på destinationen i bjergene, samt ophold på delt twin værelse hos Sofie inkl. helpension, undervisning i Toscanske retter + opskriftehæfte samt olivenplukning (inkl. en flaske olivenolie) og bidrag til Rejsegarantifonden kr. 7874 pr. person. Inklusive er også overnatning ned og hjem med morgenmad samt en overnatning i Lichtenstein! Kun 4 pladser

Kørsel 225 euro pr. person.

30. oktober - 5. november 2019 (7 dage - 6. overnatninger).

1 dag (eller 2) med olivenplukning og 3 eller 4 dage med madlavning samt 1 tur til Firenze sammen med Sofie. Du kan naturligvis også vælge en afslapningsdag i stedet for udflugt.

Ophold på delt twin room inkl. morgenmad, frokost og aftensmad, olivenplukning (inkl. en flaske olivenolie), undervisning i Toscanske retter, opskriftehæfte og bidrag til Rejsegarantifonden kr. 4498,00 pr. person. Har du lyst, er der også mulighed for at komme på marked. Vil du gerne tilbringe en dag mere hos Sofie så opholdet går fra onsdag til onsdag, er det også muligt. 

Der er muligt for 1 person at booke dobbeltværelset med eget badeværelse som enkeltværelse for 1000 kr. ekstra.

Du skal selv flyve til Firenze, hvor du kan blive hentet af Sofie i lufthavnen og afleveret der igen (50 euro for en retur). Jeg sætter dig gerne i forbindelse med andre, der skal flyve derned, så I kan dele udgiften til afhentning i lufthavnen. 

Jeg selv er med på tur 1 og halvdelen af tur 2.