Færøerne 2018 - Natur- og kulturferie

20. - 30. august 2018 (11 dage) - Kun en plads tilbage.

Vi har besluttet at lave en endnu tur til Færøerne midt i august 2018. Den kommer til at foregå sådan, at vi  hver især bestiller en flybillet til Vagar og ankommer næsten samtidig. 

En flybillet kan fås helt nede til 2400 kr. (og billigere hvis du er heldig). Fra lufthavnen er der stuttlebus til Torshavn og der er små 50 km. 

Der er plads til 4 deltagere + mig på turen og vi skal i år bo 3 forskellige steder (som jeg har fået anbefalet af andre). På øen skal vi gå nogle ture/vandre, nyde naturen og måske bade. I Torshavn og omegn kan vi også komme på vandretur og det er muligt at få en færørsk guide med, som taler dansk. Vi kan også tage på udflugter. I øjeblikket er vi i gang med at finde udflugter, som kunne være interessante for flertallet.

Det bliver 11 dage med fokus på natur, kultur, nærvær og samvær. Er du et varmt, rummeligt og positivt væsen med lyst til vat udforske Færøerne, så send mig en mail på Lillian[at]rejsenfordig[dot]dk og fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil med.

Vi laver morgenmad, madpakker til frokost og aftensmad sammen.

Pris kr. 6497 inkluderer:

Ophold i lejlighed i Torshavn, i et hus på smukke Suderø og en overnatning på den fantastiske ø Mykines samt helpension , guidede vandreture med lokal guide og udflugter (vi lejer en bil).

Nedenunder vil der blive lagt forslag til udflugter ind. Skal du med på turen, er du også meget velkommen til at komme med forslag til, hvad du synes, det kunne være interessant at se.


På sidste tur til Fæøøerne kom vi vidt omkring og oplevede så forskellige ting, som besøg hos en, der tidligere har været på camino-vandring med os i Spanien, lækker kage og kaffe i Mormors cafe, besøg kirker, overværelse af barnedåb og kirkekaffe + naturligvis alle turistseværdighederne i området og nogle dage i Torshavn. Vi boede også på Suderø. Nok den mest specielle ø på Færøerne (ifølge færingerne). Næste gang bliver et gensyn med nogle af stederne, men også besøg på nye øer/steder samt guidede vandreture.