Bulgarien 2018 - Boost din livsglæde!

September 2018  (14. - 21. september) - UDSOLGT (se anden rejse til Bulgarien næste år).

I juni 2016 var vi på samme tur og det var en stor oplevelse.

Interesserer du dig for sundhed og kostens indflydelse på dit helbred? 

Overvejer du at gå i gang med livsstilsændringer og genfinde dig selv som en, der har overskud til at leve livet fuldt ud?

Eller ønsker du "blot" at opleve det autentiske Bulgarien.

Så tag med os til Bulgarien og opdag din egen sundheds/livsglæde-revolution i de Bulgarske bjerge. Lær det lækre og sunde bulgarske landkøkken at kende, oplev de autentiske og hjertevarme Bulgarere, der er rige i hjerterne og find tilbage til dit smilende ansigt i spejlet og mærk hvordan din livsglæde og energi vender tilbage. 

Linda som er kostvejleder, rygestopinstruktør og sunhedsrevolutionær hos Umahro Cadogan, viser dig rundt i sit Bulgarien.

Lindas Bulgarien

 Bulgarerne er helt fantastiske mennesker. De er ekstremt gæstfrie og deler gerne af deres hjemmelavede lækre specialiteter. Linda kommer ikke i noget hjem – fattigt eller rigt – uden at have favnen fuld af frugt, kompot, specialiteter eller æg fra haven, når hun går derfra.

Bulgarien er det land i Europa, der ligger længst væk fra den danske kultur.

Denne korte rejse byder på en helt unik natur og kultur, som kun venter på at blive udforsket.

Linda har gennem årene haft rigtig mange kursister hernede. Alt fra ikon-malerkurser med Maria Delcheva, til kurser indenfor sundhed og hormoner.

Hun elsker at vise danskerne sit Bulgarien – det ægte Bulgarien, der ikke ligger ved betonbygningerne ved Sortehavet – men derimod byder på bjerge, sol, hjertevarme bulgarer, det lækre sunde landkøkken, helbredende varmt mineralvand lige fra kilderne og det rigeste dyre- og planteliv i Europa.

I Lindas Bulgarien dyrker bjerg-bulgarerne selv deres afgrøder, de kører rundt i heste- og æselkærre, de stabler stadig deres hø i stakke, bruger hyrder til deres husdyr, som går frit i bjergene. De bruger heste eller okser til at klargøre marken, hvis det da ikke gøres med håndkraft.

Deres ansigter er vejrbidte, ryggene er kumme af et livs markarbejde og øjnene er varme. De fleste af dem er fattige, men rige i hjertet. De kalder sig mænd af bjergene.

 Det bliver Linda personligt, der viser dig rundt i Bulgarien. Hun kommer til at fortælle dig alle de små dejlige historier, som hun har hørt gennem årene og I besøger små landsbyer og lækre hoteller og spahoteller. Linda tager dig med ud i den vilde natur og I skal besøge unikke naturfænomener og opleve de smukke majestætiske bjerge på tætteste hold.

 Det der betegner linda mest er livsglæde, lykkebobler og altid at følge sit hjerte. For hende betyder kærligheden mest. Linda elsker at elske! 

Hvordan endte Linda og hendes famile i Bulgarien?

 Linda har altid rejst meget og elsker solen. Hun mødte sin mand, da hun midlertidig var hjemme i Danmark nogle måneder mellem et ophold i Grækenland og flytning til Sydspanien.

Da hun fandt ud af, at hendes følelser for ham udviklede sig, gik hun i panik. Hun kunne ikke se sig selv som dansk parcel-hus-ejer. Hendes mand havde aldrig rejst før, men trøstede hende med, at han ville være, præcis hvor hun var. Så havde hun brug for at rejse, så ville han rejse med hende.

 Der gik flere år og Linda faldt i parcelhus-fælden og livet blev surt for hende. Ingen sol, ingen eventyr og ingen skøre indfald. Kun hus, have, arbejde, regninger og vores 2 dejlige unger, der begge var ble-børn.

Linda endte med at gå fuldstændig ned med stress, og var ikke i stand til at klare noget som helst – ikke engang at stå op.

 Hendes mand var hendes største støtte. Han spurgte: ”Linda, hvis du kun kan lave én ting, hvad vil du så?” Hvortil hun svarede: ”Så vil jeg bare være mor for vores dejlige unger.”

Lindas mand er meget handlingsorienteret, så efter et halvt år havde de solgt deres hus og biler. Han havde undersøgt alt og havde fundet ud af, at Bulgarien var det billigste land i Europa. På den måde kunne de få de sociale ydelser med og hans løn kunne nemt dække for udgifterne, så hun kunne blive hjemmegående husmor og samtidig få hendes sol-gen og eventyrlyst dækket ind.

 Et år blev hurtigt til to år, der inden de fik set sig om blev til tre år… som med tiden er blevet til knap 8 år.

Linda, hendes mand og børn elsker deres liv dernede, de elsker friheden, solen, bjergene, mineralvandet, at de er et par timer fra det græske øhav og et par timer fra den første Tyrkiske by med basarer og kæmpe moskeer.

 Det de elsker allermest dernede er bjergene. De bor i en landsby, der ligger op ad bjergkæden Rodopi udenfor verdens 6. ældste by. Hver dag går Linda 10 km ind i vin- og kirsebærmarkerne for foden af bjergene. De camperer i bjergene, vandrer i bjergene, cykler i bjergene og elsker stadig friheden og eventyret.

Linda vil elske at byde dig velkommen til sit Bulgarien.

Vi kører fra det ene skønne hotel og til det næste og vi skal også overnatte på Rila klostret.

Pris kr. 3997 for overnatninger i en uge på dejlige hoteller i delt twin room med morgenmad, frokost, aftensmad m 1 glas vin og vand og frugt i løbet af dagen, betales til "Rejsen for dig". Enkeltværelsestillæg 80 euro (betales til Linda).

Transport i Bulgarien med minibus og med Linda som chauffør og guide, alle entreer samt en individuel kost og livsstilsvejledning der gøres overnkommelig og nydelselsfuldt tilpasset dig, ialt 765 BGN (bulgarske lev) ca kr. 2900 som betales til Linda, når vi ankommer. 

Så du skal regne med kr. 6897 for opholdet inkl. betalingen til Linda i Bulgarien.

Flybillet skal du selv betale. Linda hjælper dig gerne med at finde en billig billet. Du kan læse meget mere her.

Kost/livsstilsvejledning er inklusive men selvfølgelig helt frivilligt. Konsulationerne kommer til at ligge efter rejsen og kommer til at foregå via telefon eller skype.

Jeg vil også lige nævne, at da der jo er helpension og mange ting er billige dernede, så brugte jeg ikke så mange lommepenge. Jeg købte gaver med hjem og en hel masse gode ting fra "en bodyshop" og brugte kun hvad der svarer til 300 danske kroner. Møntfoden er Bulgarske lev (BGN).