Frankrig, Cahors

Kør-selv Frankrig Cahors

Lucy, som er uddannet læge og asiatisk og Leif, som er tiligere erhvervsleder og dansk, har boet nær det gamle og romantiske Cahors de sidste otte år. I deres smukke hus nær ved floden Lè Lot river, vil I kunne nyde den ubeskrivelige atmosfære, som gør at du virkelig får slappet af og ro i sjælen.

Lucy er en enestående kok og holder meget af at underholde gæsterne, taler kun lidt dansk, men gør sig meget umage med at forstå sproget.

Gæsteboligen er i stueetagen og Lucy og Leif bor på første etage. Her er også terasse, som gæsterne må benytte. Det er også her der spises middag, hvis du har lyst til at bestille en lækker 5 retters menu inkl. kaffe (36 EUR). Hertil drikkes den lokale Cahors vin. Lucy og Leif har en velassorteret vinkælder.

Hvis man ønsker at deltage i middagen, skal den bestilles om morgenen. Morgenmad og aftensmad serveres på den smukke terasse.

Lucy og Leif hjælper gerne med planlægning af udflugter og er også gerne behjælpelige, hvis man gerne vil ud og sejle på den smukke Lé Lot River. De glæder sig til at vise jer deres smukke paradis og dele ud af deres dejlige oplevelser.

Måske du har lyst til at besøge byen Rocamandour
, byen der er bygget ind i klipperne, tage mad med og nyde den helt ubeskrivelige udsigt fra Belay, eller måske du hellere vil se Chateau Cayx, som du sikkert har hørt om. Se alle de dejlige billeder fra området i galleriet.

Prisen for en uge for pr person i delt dobbeltværelse inklusive morgenmad er kr. 2998.  På værelserne er der  dobbeltsenge, så dette sted henvender sig primært til par. Prisen for enkeltværelse er det samme som på et dobbeltværelse.

Ønsker man i stedet at flyve derned er det til Toulouse lufthavn. Her er der mulighed for at blive afhentet i lufthavnen og kørt tilbage efter endt ophold. Pris kr. 550 (73 EUR hver vej), som betales på feriestedet.

Er du alene og trænger du til rekreation har vi et specielt tilbud til dig. Afhentning og aflevering i lufthavnen, enkeltværelse med morgenmad, lunch og aftensmad samt to udflugter i ugens løb kr. 6998.

Hvert år
Luksusophold
for par i Cahors fra først i september til først i oktober.

Kom og oplev vinhøsten på nærmeste hold. Bliv hentet i lufthavnen, kom ud og oplev drueplukningen, smag på de ædle dråber og nyd Lucys lækre 5 retters menu med dejlig vin til.

Afhentning og aflevering i lufthavn, 1 uges ophold med stort lækkert "morgenbord" og aftensmad på balkonen med 5 retter lækker mad og dejlig Cahors AOC vin og kaffe,1 spændende picnic udflugt til  Saint-Cirq-Lapopie byen i klipperne  og 2 udflugter til drueplukning og vinsmagning kr. 5498 kr. pr person i dobbeltværelse (med dobbeltseng).

Frokost kan købes på stedet. 

Måske en gave til brudeparret, sølv - eller guldbrudeparret.